divendres, 25 de març del 2016

NYAP Ple 2016. #Engarjolem-los!




Una altra vegada -de nou- el ple del Nyap, en marxa. Ara ja amb la sentència del TSJC sobre la taula. Quan el Govern del tripartit de Sils voti contra la moció sobre el Nyap que CiU ha publicitat, estaran proclamant de manera pública -i recollida en una acta de ple municipal- que opten per incomplir obertament una sentència ferma per il·legalitat urbanística i ratificaran un acord injust de junta de govern per fer la pirula als tribunals administratius, tot sabent que l'obligació de requeriment d'enderrocament és ineludible. Tant se val el que digui el del xalet a Xove. Repeteixi amb mi: I N E L U D I B L E.




"Prevariquen i desobeïxen" es comenta. Però en el teatre de la política municipal silenca cap partit els portarà a la fiscalia. I si no hi vas, ells es queden. Els veïns del Nyap hi van anar i ara han guanyat. Anirà cap partit a la fiscalia o un altre cop la iniciativa haurà de ser dels veïns?




El derrotats, els injustos sentenciats, els negligents valedors de la il·legalitat; els podran robar la victòria i no enderrocar el Nyap? Ja es veurà. El Juli i la Lòpez van dient que no caurà. Votaran perquè no caigui: Sobren fiscals contra governs que posen les urnes i falta fiscalia contra governs que fan nyaps urbanístics i desobeïxen sentència ferma?


 


Passem a fer pública la primera sentència del nyap del consum així com la resolució al recurs presentat pel nostre...
Posted by Sils de veritat on dimecres, 23 / març / 2016





Bona tarda, Avui hem presentat moció per la resolució del cas "CONSUM", esperem que s'incorpori pel proper Ple ordinari probablement es celebrarà el dia 31-3-2016, ja us ho confirmarem.
Posted by Ciu Sils on dilluns, 21 / març / 2016


Aquí, al retorn, a  l'escletxa, recordaven el Codi Penal vigent.


Artículo 410
1. Las autoridades o funcionarios públicos que se negaren abiertamente a dar el debido cumplimiento a resoluciones judiciales, decisiones u órdenes de la autoridad superior dictadas dentro del ámbito de su respectiva competencia y revestidas de las formalidades legales, incurrirán en la pena de multa de tres a doce meses e inhabilitación especial para empleo o cargo público por tiempo de seis meses a dos años.

Crides a l'assistència del públic, tot i que no pot parlar ni preguntar. El ROM ha estat aprovat. El ple tornarà a escenificar el que fa anys es repeteix amb el Rovira o el Nogué presidint-lo. Polítics i polítiques del grup govern (tripartit Nogué-ERC-ICV) actuen com a titelles agraïdes amb bon sou de final d'etapa, d'un secretari municipal que sempre ha afirmat i informat negligentment que el Nyap era, és i serà, legal. Abans eren 2000 silencs i silenques i ara 6000. La banca sempre guanya. El Ple involuciona. El ROM ha estat aprovat, en un ple extraordinari. 3.000 € de cost que es van embutxacar. Se suposa, perquè del sou també fan secret.

No es preveu que cap grup pregunti ni qüestioni el cost per Sils de tots els serveis que el Victoriano, advocat i funcionari ha cobrat de l'Ajuntament al llarg d'aquest anys d'urbanisme salvatge desenvolupant el paper d'assessor públic, lletrat privat i membre de tribunals de diferents processos selectius municipals. Troben que seria de mal gust, diuen. Els tripijocs de sempre com en temps del POUM Nogué-Capdevila? El temps dirà.

El que el temps ha dit ja és que ICV que sempre ha dit que el Nyap era il·legal, ara mira a un altre costat i votarà pels tècnics. Final d'etapa. Després d'Unió, ICV és el partit zombi que més deu als bancs. Final d'etapa gris: lluitant junts amb la banca i amb Foncie, S.L.

L'única esperança que ens queda és que l'alcalde passi de la negació a la ira en l'evolució del dol per la pèrdua del seu estimat Nyap i es comencin a reclamar les possibles responsabilitats penals, polítiques i tècniques que l'incompliment de la sentència posa de manifest. #TicTac.

El veïns i veïnes afectades, ignoren intencionadament tota aquesta parafernàlia política pseudoteatral d'uns i altres. S'ho miren. I tiren pel dret als tribunals administratius reclamant indemnitzacions per danys, que augmenten a mesura que els polítics juguen a governants d'allò que ordenen els tècnics: desobeir i prevaricar.

Després, algun debat sobre l'enderrocament del Mànix. Sense novetat: és cosa dels "tècnics" diran. El mateixos tècnics dels informes del nyap, callaran.

Suport gratuït als refugiats llunyans de la gent de bon cor. Si és amb els de dins és perillós - la cardiomegàlia és un perill al cau de la serp- Un cor que batega massa és un perill i la serp cridarà, interromprà i amenaçarà. És la serp maltractada lliure de l'amo. A l'amo, abans li deien el seny, llei, norma. Després de la sentència del Nyap li diran ras i curt Juan Antonio? El refugiats són llunyans i ningú demana oferir cap vivenda. Visca la solidaritat, diran doncs. Els que ho fan pensant que una altra Ítaca o una altra Lesbos és possible bategaran. La serp se'ls mirarà.

Felip VI, cap d'Estat estranger i veí, serà declarat persona non grata per quatre vots dels que encara viuen a la mentalitat autonomista. A un cap d'Estat estranger no els declares non grat. El debat monarquia-república, és una guerra entre espanyols, no pas dels catalans i catalanes: Totes som república catalana lliure.

Cap comentari de les troles del Nogué a la premsa sobre la RCP que van fer dos tècnics sanitaris - aquests sí, diligents i eficients- de Riudarenes a les Mallorquines. No diran res. L'acte més heroic, el que va salvar una vida serà amagat perquè es va mentir a l'Agència catalana de notícies. Cap retret. Cap esment. Cap agraïment.

La guerra contra AJ RUZ, continuarà mentre Foncie, S.L ´l'empresa que no ha gastat ni un Euro en defensar el seu Nyap, no s'esmenta ni al Ple, ni al Poble. No hi ha guerra contra Foncie. S.L. Sí contra AJ RUZ. A l'estil Nogué.

L'endemà Sils continuarà sense Estelada.

Per justícia: Engarjolem-los!





Articles relacionats:  Hi haurà sorpresa: serà tombat per negligència municipal.  (9 de novembre de 2008) 






 


Més a :  Com són els plens a Santa Coloma de Farners.

              Els tuits que l' @AjSils no contesta #tictac


La darrera piulada del Juli (Puta Bida... ) sobre el govern, la delinqüència i la República Espanyola: