dimarts, 15 de març del 2016

Com són els plens a Santa Coloma de Farners.

Us enllacem el darrer ple municipal de Santa Coloma de Farners. Si teniu la paciència de visionar-lo podreu veure notables diferències amb els espectacles que a Sils ofereixen el Juan Antonio i el Nogué a Sils, amb el suport d'ERC i ICV:

Fonts consultades pel bloc ens confirmen que existeix un excés de connivència i protagonisme entre alcalde i secretari i que ja es produïa en temps del Rovira als plens de la vila de Sils.

Altres fonts assenyalen, que l'intel·ligent secretari municipal de Santa Coloma de Farners, aprofita la negligència del secretari municipal de Sils, amb menor formació acadèmica, pels seus negocis privats. Legal, però no gaire ètic, pensem. Més si tenim en compte que el consideren l'avalador de la desobediència del consistori silenc a la sentència ferma, irrecusable i irrevocable d'enderrocament del Nyap.

Si us ve de gust, compareu i decidiu:






l'alcalde?...
Qui és l'alcalde?... aquest senyor és regidor?, és el secretari municipal... El secretari municipal té capacitat o entra dintre de les seves funcions fer valoracions com les que fa en el ple? La resposta és un NO rotund. Fa afirmacions que hauria de fer per exemple l'alcalde o un regidor, pot reclamar mitjans per poder dur a terme i poder desenvolupar les seves tasques a l'ajuntament, és lliure d'opinar fora del ple de què vulgui com qualsevol altre ciutadà, PERÒ NO EN EL PLE.Qui és l'alcalde?...A continuació transcrivim el que hem trobat a internet en relació a les seves competències:font:http://www.enciclopedia-juridica.biz14.com/d/secretarios-de-administracion-local/secretarios-de-administracion-local.htm"Tienen como funciones principales y exclusivas las de asesoramiento legal preceptivo de la Corporación, así como de su presidencia y Comisiones, y la fe pública de todos los actos y acuerdos, con el alcance que reglamentariamente se determina por la Administración del Estado, en el R.D. citado en el párrafo anterior."
Posted by Els draps bruts de Sils on dimarts, 16 / febrer / 2016



La veritat és que el nostre alcalde un "cop" més, torna a tenir una actitud inapropiada cap als regidors de la CUP, tot...
Posted by Els draps bruts de Sils on diumenge, 21 / febrer / 2016





Més informació:

Les parcel·les de l'alcalde.

Nyap-Informe.

JuanAntonio&Victoriano 

El xalet de Xove.

Victòria del poble de Sils.