diumenge, 9 de novembre del 2008

Hi haurà sorpresa: serà tombat per negligència municipal.


Fonts del Bloc dignes de tota confiança i en contacte directe amb experts en dret urbanístic informen que els veïns i veïnes ja han trobat dos motius de extraordinària importància contra el NYAP i que tornarien a deixar en evidència al govern d'IDS i als serveis tècnics de Sils. Un ja es conegut: la desviació d'ús de la planta pis.
.
Tot i que altres fonts asseguren que els veïns i veïnes del carrer Bastiments van demanar opinió a un advocat gironí que els donava poques esperances, la realitat és que legalment poden anul.lar la llicència del NYAP doblement per un incompliment del procediment adequat. La sorpresa està servida als propers dies i sembla que amb una mica de dedicació i el suport dels veïns i veïnes de Vallcanera finalment els i les afectades al carrer Bastiments aconseguiran el seu objectiu en el que sembla seà un nou ridícul del govern local.
.
De fer-se realitat, per primer cop s'hauria aconseguit una col.laboració ciutadana amb èxit entre els veïnats de Vallcanera i Can Cabirol contra una decisió municipal pública, que difícilment hagués possible mesos enrera que acabaria amb l'estratègia del consistori silenc de dividir per vèncer.
.
La clau d'quest inesperat tomb, vindria de l'absència d'un estudi de detall que hauria d'haver estat aprovat el Ple munipal inicialment, i tenir un període d'exposició pública per tal de ser conformat per la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona i aprovat novament per Ple de manera definitiva. En el tràmit d'exposició pública és on els veïns podrien haver al.legat contra el projecte, que en no haver gaudit d'aquesta garantia legal, poden anul.lar la licència. Enhorabona.
.