dilluns, 10 d’octubre del 2016

Un dels dos perfils falsos de l'equip de govern va assetjar a Facebook la plataforma Decidim sobre el Mànix

El perfil fals a Facebook Jaume Ferrer Vidal , gestionat per l'equip de Govern de l'Ajuntament de Sils i l'Associació de Veïns Vallcanera, va llençar greus acusacions personals i polítiques, la qual cosa és responsabilitat exclusiva de la regidora de comunicació i ensenyament i professora interina a mitja jordana al INS Vescomtat de Cabrera, María José Lòpez Ruíz.

La plataforma en un exercici de prudència va decidir, encertadament, no lliurar les més 400 signatures pro-consulta del Mànix per evitar que l'assetjament habitual de l'alcalde, l'equip de govern i els tècnics de les voreres i els delictes del Nyap de Sils.

Durant la campanya IDS també va fer el joc brut amb el perfil de Diego Lara. Amb m'agrades entusiastes de la candidata d'IDS a l'espera de cadira, Esther Carrillo, una altra de la colla del Nogué que vol cobrar 1000 € al mes de l'Ajuntament

El Juli Garcia, regidor encara d'ERC a Sils, que coneix la situació, acaba de passar despeses per import de 7.000 € a l'Ajuntament en concepte de sou, el que manté al Nogué com a alcalde tot i l'escàndol de les propietats sense vorera, amb la GI-555 i la discrepància de les seves pròpies finques amb el que declara a l'Ajuntament i el Consell Comarcal que li ha suposat una denúncia davant la fiscalia.

La regidoria faria millor servei a l'interès general de Sils treballant per un institut sense barracons i enfrontant-se a l'alcalde i les seves filles per la millora de l'accés a Vallcanera des de la GI-555. Prefereix però, fer aquesta mena de piulades a les xarxes socials. Lamentable.










Més a:

Govern i oposició se les tenen a Facebook per l'enderrocament del Mànix.

Els judicis perduts pel Martí Nogué ( i la María José Lopez Ruiz) 

Els oblits malintencionats de la Maria José Lopez Ruiz ( i el Martí Nogué) 





Cal animar a la regidora que si es dedica a obrir perfils falsos a facebook els faci més divertits: