dilluns, 12 de setembre del 2016

Preocupació d'IDS per si es fa públic el nombre de finques que acumulen les filles de l'alcalde a Sils.

L'assumpte de les propietats comprades per l'alcalde torna a posar en evidència que a l'alcalde i la seva família els interessa no fer la rotonda d'entrada a Vallcanera a la GI-555

Comença a ser un secret a veus que les primeres compres de finques de la Roser i la Mariona Nogué Quintana coincideixen amb l'inici de les primeres llicències del Nyap.



El Nogué i López, diumenge, amoïnats. Foto: Facebooks Locals


1000 € mensuals, el sous mitjà de ser regidor d'IDS comença a no ser suficient per aguantar la crítica a la gestió del Martí Nogué i la María José López Ruíz, davant les informacions que confirmen que l'alcalde Sils i les seves filles han incrementat notablement el patrimoni des de que el Martí Nogué es dedica a la política i va ser designat cap de llista d'IDS i més tard com a alcalde amb noves adquisicions.

L'alcalde no estarà acompanyat per 3 dels 5 regidors d'IdS, en la defensa d'aquest nou assumpte controvertit i que, al marge d'explicar la passivitat municipal en la millora de la seguretat de la GI-555, fa lleig per haver comprat propietats al poble a nom de les seves filles, "quan les seves filles, la feina, la volen, lluny" reblen alguns veïns que estarien demanant al registre de la propietat de Santa Coloma de Farners, del patrimoni de l'alcalde i els seus familiars. Donacions, compra-vendes i altres formes d'adquisició de la propietat semblen habituals a Can Nogué des de el Martí Nogué fa política i és alcalde.


Les escletxes del Nyap, doncs, estan afectant la cohesió interna del govern de Sils i de la formació política de l'alcalde. Una IDS que tothom dóna per acabada si finalment l'alcalde es veu obligat a dimitir després de les seves estranyes decisions sobre la nau industrial il·legal famosa a tot Girona amb el nom de Nyap de Sils.


L'enrenou, es va iniciar novament a la xarxa per una finca sense tanca, vorera i en estat ruïnós d'una de les finques  de les filles de l'alcalde. Tot i que ara es comença a conèixer que existeixen dues finques més a Vallcanera, una d'elles té com a límit, la carretera GI-555. Llavors la Mariona Nogué va protestar a la xarxa, però ràpidament l'han fet guardar silenci, davant l'evidència que les finques estan comprades al comptat i sense hipoteca.

Veurem com acaba, doncs, tot aquest nou enrenou sobre el patrimoni immobiliari, i els seus negocis, del Nogué i els seus, el mateix dia que Sils comença curs amb barracons, un any més.