diumenge, 25 de setembre del 2016

El que cobra el Nogué del Consell Comarcal de la Selva

Per l'interès general de Sils i de la Comarca de la Selva, fem pública la certificació que ens han fet arribar veïns i veïnes de Sils, sobre els sous que ha rebut l'alcalde de Sils, en qualitat de membre polític del Consell Comarcal de la Selva, del que actualment és vicepresident.

IDS, ERC-Sils i ICV-Sils i el secretari municipal, s'han negat a lliurar un certificat igual sobre el sous dels regidors i regidores de govern i el propi alcalde, sota el fals argument que aquesta informació "ja està al web municipal"

Amb els sous polítics l'alcalde i la seva família han vist augmentar el seu patrimoni amb inversions immobiliàries dins i fora de Sils, segons consta al Registre de la propietat. Les dades posen en dubte la declaració de béns signada pel propi alcalde al mateix Consell Comarcal de La Selva i de la que l'Ajuntament de Sils no informa a la seva web.
 
L'alcalde i membres de l'equip de govern pressionen a la premsa dient que la informació pública d'organismes oficials, diferents a l'Ajuntament de Sils, assegurant són "difamacions", tot i que qualsevol veí o veïna la pot demanar i aconseguir-la, amb plenes garanties legals.












Més informació:


Les finques que el Nogué ha comprat a nom de les seves filles des de que fa política.

Cronologia del Nyap de Sils.

Preocupació a IDS per si es fa públic el nombre de finques que acumulen les filles de l'alcalde.

Roser Nogué Quintana i Mariona Nogué Quintana, les filles de l'alcalde, contràries a la millora de la cruïlla d'accés a Vallcanera.

La filla de l'alcalde, Mariona Nogué Quintana, s'enganxa a Facebook per un assumpte urbanístic.

Els judicis perduts del Martí Nogué (i la María José López Ruíz)

Els delictes del Nyap de Sils.

Les parcel·les de l'alcalde.

El Xalet de Xove.