dimarts, 31 de maig del 2016

El local comprat a corre-cuita per l'Ajuntament de Sils no serveix com a Biblioteca definitiva.

Augmenten els dubtes sobre com va anar la compra d'uns locals comercials dels pisos de davant de l'Ajuntament que deien que era per la biblioteca i ara es desvela que només ho seran de forma transitòria.







Al començament de legislatura el regidor d'ERC assegurava que a l'Ajuntament li

agradaria tenir una biblioteca nova però que no podia ser. "Com tantes altres coses que ens agradaria tenir, però no és possible". afirmava amb rotunditat.

Notícia del Bloc Sils, com més serem...


Sorprenentment, pocs mesos després, es va modificar a corre-cuita l'ordre del dia d'un ple ordinari municipal per tal de pagar 180.000 € per comprar aquest local sense que l'equip de govern informés a l'Ajuntament en ple (Sí, senyor regidor, l'oposició també és Ajuntament) de com havia arribat aquesta oferta a la institució, si amb registre d'entrada, o pel contrari demanant diversos pressupostos com als pica-piques.

Al darrer ple municipal del dia 26 de maig de 2016, el regidor d'ERC, preguntat per Convergència, reconeix que el local no servirà com a Biblioteca definitiva, de les seves paraules s'interpreta que vol desdoblar les activitats del Centre cívic tot i la seva infrautilització actual. El secretari informa que el propietari és Solvia S.A. Però no cita cap intermediari.

Com en el cas del Nyap, el govern de Sils sempre ha tingut un tracte preferent per part dels tècnics i polítics amb aquesta obra. Cal recordar que el locals portaven anys tancats i ofertats però no s'aconseguien vendre.






Fa pocs dies, Diari de Girona informava de la intervenció del diputat de la CUP Benet Salellas, on denunciava al Parlament la manca de Fiscalia anticorrupció a les comarques gironines.


Més informació:

Divisió interna a ERC Sils

El xalet de Xove