dimecres, 30 de març del 2016

De querella criminal.


Foto publicada el 28/02/2009 Qui dia passa, Nyap empeny.

Novetat: Es comenta que el secretari municipal hauria confessat a funcionàries que el 21 de març el Tripartit Nogué-ICV-ERC acorda una nyap-actuació que, sense perjudici de l'obligada presumpció d'innocència, amplia els delictes que està cometent el govern de Sils, des de que es va dictar la sentència del TSJC sobre el NYAP  (STS 939/2015 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya)  que desestima totes les peticions de l'Ajuntament i augmenta la de les peticions de les veïnes i veïns  afectats. Molt contràriament al nyap-escrit que avui publiquen els Quaderns del govern de Sils. 



Si l'acord del dia 21 de març es confirmés des de l'inici del Nyap hem detectat, les següents desviacions del bon Dret:



- Frau de llei.

- Abús de Dret.

- Prevaricació.

- Desobediència.

- Obstrucció a la Justícia.






Per Justícia: Que demanin disculpes o Engarjolem-los!



P.D: Curiosament els acords de Junta de Govern del dia 21 de març encara no estan disponibles al web de la transparència per no poder ser impugnats  en via administrativa per qualsevol veïna o veí de Sils.

De moment, llegides les estupideses contingudes a l'escrit de mal anomenat equip de govern als Quaderns del govern de Sils -ja no es poden dir simplement Quadern de Sils després d'aquesta utilització partidista que en fan-  he fet una piulada al meu facebook oficial:  


EL NYAP CAURÀ I NO EL PODRAN A FER DE NOU.JA HEM DEMOSTRAT QUE LA NOGUÉPANDA MENTIA QUAN:► DEIEN QUE EL NYAP ERA...
Posted by Lnc Sils on dimecres, 30 / març / 2016


El meu tuit després del NyapPle on han votat desobeït, tal i com estava previst:




Seguirem informant.